Segíteni vágyóknak

 

Páloskertet  a “Családokért és Közösségekért Közhasznú Alapítvány” gondozza, építi, szépíti. 
Az Alapítvány célja:
“A családok és közösségek számára a keresztény kulturális hagyományok megismertetése és felelevenítése a színház- és előadó-művészet, valamint alkotói tevékenységek támogatásával, a népszokások, a magyar paraszti kultúra és létforma örökségének ápolásával, annak természetbeni, élményszintű és produkciók formájában is történő turisztikai látványosságként való bemutatásával üdültetés és táboroztatás keretében valamint rekreációs és sportfoglalkozások a közösségi szolgálatukat végző diákok, önkéntesek és segítőfoglalkozásúak aktív pihenést kínáló foglalkoztatásával. “

 

A fenti célok megvalósítása ezen a hatalmas területen rengeteg munkát igényel, részben a házak karbantartásával, felújításával, részben a természeti táj rendben tartásával, a konyhakertek gondozásával, így szívesen és nagy örömmel  fogadjuk azokat is, akik megsegítenék az alapítványunkat munkájukkal.

Azok segítségét várjuk, akik szívükön viselik az alapítványi célokban megfogalmazottakat, akik szeretik, tisztelik a hagyományainkat, a természetet, a kulturális értékeket és szeretnének tenni ezek fennmaradásáért, ápolásáért!

Örömmel vesszük a fizikai segítségeket és a pénzadományokat is és az adó 1%-át is. Hiszen mindegyik segítség közelebb visz minket a célunk megvalósításához.

Az alapítvány bankszámlaszáma: 14100464-91342849-01000007, 

SBERBANK (Magyarország Rt.)

További részletekért kérjük, érdeklődjön az elérhetőségeinken!