Bemutatkozás és küldetés

 (Köszönjük Vöröss Bettinának a kifejezően szép Páloskert címer tervet!)

  • Pálos Házak a Családért Alapítvány közhasznú szervezet Somogy megyében, a Zselici Dombság lábánál, Gálosfán. Itt, a Páloskertben, e gyönyörű, 10 hektárnyi területen várjuk a világ zajától való elvonulásra és lelki programokra a pihenni és elcsendesedni vágyókat. A hely gazdag látnivalókban és tennivalókban is, ezért örömmel fogadjuk azokat is, akik kikapcsolódásukat szívesen töltik velünk együtt munkálkodva.
  • A Katolikus Egyház részeként a magyar alapítású Pálos Rend működésének megkezdése óta missziójának tekinti Magyarország felemelkedésének szolgálatát, melyben kiemelt jelentőségűvé vált a családok összetartása, erősítése és támogatása.
  • Segíteni egymást a nehezebb időszakokban azt jelenti, hogy családjainkért végzett imáinkkal és tetteinkkel is részt vállalunk a valódi értékek megőrzésében.
  •  A Gondviselés egy adományozó család által – a pálos lelkiséggel való azonosulásra és az ebből fakadó közös célokra és tevékenységekre való tekintettel – a Pálos Rend gondjaira bízta a „Pálos Házak a Családért” Alapítványt.

Duplicavit annonam
megkettőzte a táplálékot

(A szükségben Isten megkettőzi a segítséget.)

Küldetésünk

Támogatni mindazokat, akik szívesen eltöltenének magukban vagy egymással
néhány meghitt napot Isten közelségében megpihenve, vagy akár munkálkodva
.